Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsСпасителите са извадили 18 души от развалините на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsСпасителите са извадили 18 души от развалините на
Коментари Харесай

Извадиха 18 души от срутилата се сграда в Мумбай

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Спасителите са извадили 18 души от руините на жилищен блок в Малад, Мумбай, откакто постройка се срути след първите мусонни дъждове за сезона, убивайки 11 индивида. Местните медии настояват, че 17 души са ранени.

„ Изключително съм печален! Мислите ми са със фамилиите на жертвите, които са изгубили своите близки... Изразяваме цялостната си поддръжка за продължаващите избавителни старания на мястото на нещастието “, съобщи държавният министър на Махаращра Аслам Шейх в туит в четвъртък сутринта, споделяйки видео на избавителната интервенция, представен от RT.

Старши офицер Дилип Савант сподели, че минимум 18 души към този момент са извадени от руините. " Полицията ще извърши вярно следствие и ще предприеме по-нататъшни дейности ", сподели той пред локалните медии.

Очевидци споделят, че двуетажна постройка се е срутила върху дребни структури към нея; други медийни организации настояват, че постройката е била четириетажна.

Според отчетите постройката се срути към 22:30 ч. в сряда вечерта след първия проливен дъжд от сезона на мусоните. До момента 11 души са оповестени за мъртви, в това число осем деца. Местните медии настояват, че до 17 са ранени и че тези, които се нуждаят от спомагателни грижи, са откарани в локална болница.

Длъжностни лица са разпоредили евакуацията на други здания, считани за изложени на риск в региона. Около града са регистрирани по-малки произшествия, в това число сриване на стени, а през идващите дни се чакат спомагателни мощни дъждове и вятър. Градът е в нараснала подготвеност, защото дъждовете предизвикват преовлажняване в няколко области.

През май циклонът Tauktae поразява Бомбайския залив и град Мумбай, преди да се стовари в Гуджарат.
 

काल रात्री मालवणी गेट क्र. ८, मालाड (पश्चिम) येथे इमारत कोसळल्याची घटना घडली. अग्निशमन दलाचे जवान बचाव कार्य करत आहेत.

३ मजली इमारतीचा दुसरा व तिसरा मजला लगतच्या १ मजली चाळीवर कोसळले. या घटनेत १७ व्यक्ती जखमी झाले असून ११ व्यक्तींचे दुर्दैवी निधन झाले आहे.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР